Policia e Kosovës

Policia po përkujdeset për zbatimin e masave anti-COVID

Policia e Kosovës me njësitet e saja po vazhdon angazhimet në terren bashkë me inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës(AUV), në përpjekje për...
spot_imgspot_img
Uncategorized @sq
Flamur Bublica

Policia po përkujdeset për zbatimin e masave anti-COVID

Policia e Kosovës me njësitet e saja po vazhdon angazhimet në terren bashkë me inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës(AUV), në përpjekje për...