Artikull i Sponsorizuar

UIBM dhe Kolegji AAB koordinohen për projekte të përbashkëta

Me datë 02.06.2021, është zhvilluar takim pune midis Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë dhe Kolegjit AAB, me qëllim të jetësimit të marrëveshjes së bashkëpunimit...
Artikull i Sponsorizuar

UIBM dhe Kolegji AAB koordinohen për projekte të përbashkëta

Me datë 02.06.2021, është zhvilluar takim pune midis Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë dhe Kolegjit AAB, me qëllim të jetësimit të marrëveshjes së bashkëpunimit...
spot_imgspot_img
Artikull i Sponsorizuar
Flamur Bublica

UIBM dhe Kolegji AAB koordinohen për projekte të përbashkëta

Me datë 02.06.2021, është zhvilluar takim pune midis Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë dhe Kolegjit AAB, me qëllim të jetësimit të marrëveshjes së bashkëpunimit...